Tänään taas viikon kuva, heh Hymy

Niin, noh eilisestä päivästä... Hurja päivä olikin. Pikkuveljeni -Tommi- ja äitini + minä lähdimme paloheinään. Tommin oli tarkoitus laskea mäkeä Paloheinän Mäessä ystävänsä kanssa. Minun piti viedä Buddy ulos puoleksi tunniksi, mutta halusin mukaan katselemaan miten pojat ( tarkoitan Tommia ja hänen kaveriaan ) laskivat. Äiti silti halusi että vien Buddyn ulos. Vinguin Buddyn mukaan mutta takakontti oli täynnä pulkkia ja kaiken maailman juttuja. Sitten poika pääsikin etupenkille. Siellä se vapisi vaikka kuinka paljon. En sitten jäänytkää katselemaan Tommia ja Jasinia vaan leikin vetoleikkiä ja heitin lenkin paloheinässä Buddyn kanssa.

Niin ja eilisestä - vai oliko se toissa päivänä?! Niin niin siitä lenkistä. Alku sujui ihan hyvin mutta loppu matkalla Suti kaatui istumaan eikä päässyt ylös. Siinä se haukkui eikä oikein voitu tehdä mitään. Äitini nosti Sutin ylös mutta se kaatui heti perään. Sitten äiti nosti Sutin ja piti vähän aikaa siitä kiinni että Suti saisi tasapainon. Sen jälkeen se jatkoi hiiiiiiidasta vauhtia kävelemään ja meillä meni siinäkin lenkissä 45 minuuttia. Huh huh! Sutilla kesti niiiin kauan. Eikä me kierretty kun vain kortteli.

Äiti päätti että Suti lähtee parin viikon kuluttua. Siksi vasta parin viikon kuluttua koska Tommilla on syntymäpäivä ensi viikolla ! ItkuNauru (en tarkoita että se olisi hyvä asia että Suti lähtee vaan että se on hyvä asia kun Tommilla on syntymäpäivät)

viikon kuva:

1235896718_Suti_ja_Buddy.JPG